0.00 Lei Verifică

DCN EU RETAIL SRL este un magazin specializat.

Mai exact, magazinul ofera clientilor peste 40.000 de produse din trei categorii: menaj, detergenti si cosmetica. Diversitatea si gama completa a articolelor de menaj, produselor pentru curatenie si produselor pentru ingrijire personala aduce numeroase beneficii clientilor. Un prim beneficiu este satisfacerea nevoilor clientilor referitoare la raportul calitate-pret. De asemenea, avand la dispozitie un numar considerabil de produse ce au o intrebuintare similara, clientii au posibilitatea sa achizitioneze produse dupa criterii de performanta, design si confort.Varietatea de produse raspunde nevoilor clientilor care locuiesc atat in mediul urban cat si in cel rural.

Gama considerabila de produse romanesti a magazinului reprezinta o alta sursa de avantaj competitiv pe piata romaneasca. Comercializarea produselor fabricate in Romania aduce clientilor avantajul de a le fi satisfacute nevoile specifice ale clientilor romani. Un exemplu concret sunt produsele emailate care pot fi inlocuite cu greu cu produsele de import in bucatariile gospodinelor.

Un alt factor diferentiator al magazinului DCN EU RETAIL SRL este pretul atragator al produselor. De marja mica de adaos, de circa 5-7% si de oferte avantajoase beneficiaza atat comerciantii cat si consumatorii finali. Mai mult, clientii care cumpara o cantitate mai mare de 10 produse din anumite sortimente au oportunitatea de a beneficia de discount-uri.

Nu in ultimul rand, este important de notat faptul ca magazinul DCN EU RETAIL SRL are o politica de marketing orientata in special pe asigurarea unui nivel superior de confort al clientilor. Echipa DCN EU RETAIL SRL formata din aproximativ 350 de angajati urmareste permanent eficientizarea timpului de achizitie. Aceasta ofera clientilor servicii de informare si astistenta atat in incinta magazinului, in spatiul comercial destinat depozitarii si vanzarii articolelor voluminoase si de sezon cat si in parcarea privata magazinului. Astfel, cleintii beneficiaza nu numai de informatii referitoare la pretul si pozitionarea produselor comercializate dar si de ajutor pentru incarcarea si descarcarea produselor atat in carucioarele destinate transportului marfurilor cat si in autoturismele personale.

Pentru a beneficia de preturile avantajoase, discount-urile considerabile, confortul si timpul redus de achizitionare va asteptam la sediul DCN EU RETAIL SRL din Afumati, Soseaua Bucuresti-Urziceni, nr. 16, Pavilionul P7, Stand A33 (DCNEU 1), sau Sos. Bucuresti-Urziceni Nr. 31, Pavilion R (DCNEU 2), Judetul Ilfov